E-mail: admin@tro.dk

Dato for offentliggørelse
02 Apr 2014 01:55

Et af de tegn, som alle venter på er, at Salomons tempel skal genopføres. Men i dag står Klippemoskéen på stedet, og muslimerne er nok næppe begejstrede ved tanken om at skulle fjerne denne.

I midlertid har  The Temple Institute  i Jerusalem fundet ud af, at Klippemoskéen er bygget på den del af området, som blev kaldt for 'Hedningernes Forgård', og ikke hvor selve templet stod. Der arbejdes diplomatisk på, at kan genopføre templet VED SIDEN AF Klippemoskéen i Jerusalem.

Er der så bibelsk belæg for, at det faktisk kommer til at være sådan? Jo, det mener jeg faktisk der er.

Åbenbaringen 11 v.2 :
" men lad templets ydre gård være, og mål ikke den, for den er overladt til hedningerne, og de skal nedtrampe den hellige by i toogfyrre måneder. " (Læs selv konteksten).

Hedningerne er ikke-jødiske folkeslag. Så hedningerne er givet forgårdens område. Så Bibelen giver grundlag for, at BÅDE Templet OG Klippemoskéen vil kunne være på stedet.

Hvornår vil det så ske? EFTER bortrykkelsen, som ifølge den profetiske kronologi allerede er hændt i kapitel 6 i Åbenbaringen. Så de kristne, som ønsker at se genopførelsen af Templet, må vælge om de vil med i bortrykkelsen, eller forlade Gud og blive efterladt.

The Temple Institute har i senere år, arbejdet på at uddannet præster i at kan gennemføre de rituelle ofringer, ligeså de øvrige opgaver der er forbundet med Templet.

Alle stenene der skal bruges til genopbygningen, såvel som udsmykning og inventar er allerede lavet. Alt fra guldkander og -skåle, søjler smykket med guld osv.  Læs evt. her  (engelsk).

Her er en  artikel  hvor den israelske minister Uri Ariel den 5. juli 2013 proklamere det tredje tempels genopførsel.

De 42 måneder, er også tilsvarende den tid, som Antikrist gives i Åbenbaringen 13 v.5.

"dagens by 23-maj-25", en ny by at bede for hver dag. I dag har vi valgt:
Herning

Herning hoejskole.jpgHerning ligger i Midtjylland og er hovedby i Herning Kommune. Byen er den fjerdestørste i Region Midtjylland og har 47.765 indbyggere inkl. TjørringSnejbjergLindBirkHammerum og Gjellerup, som via industrikvarterer er vokset sammen med selve købstaden.

Navnet kommer af det ældre Hørningh (horn, dvs. fremspringende bakke, og endelsen -ing).

Herregården Herningsholm blev opført i 1579 ved den gamle hærvej fra Jelling til Holstebro. Med 204 indbyggere i 1840 var Herning langt fra at være en by, men opdyrkningen af heden i begyndelsen af 1800-tallet medførte stigende befolkningstal og Herning udviklede sig som handelscentrum for området. Noget atypisk for bydannelser opstod byen Herning omkring et tinghus og et apotek. Da landevejen mellem Ringkøbing og Silkeborg blev anlagt igennem den sparsomme bebyggelse i 1840'erne, begyndte landsbyen at vokse yderligere.

Herning blev købstad i 1913, en tid hvor udviklingen yderligere tog fart med mange nye tekstilvirksomheder og anden industri i området. I Hakkelsesskæreriet, der blev genopført i 1919 efter en brand, mødtes tøjfabrikanterne i 1930'erne og startede små tekstilvirksomheder op. Også jern-, metal- og møbelindustri udviklede sig mærkbart i det 20. århundrede. Herning fik gymnasium, centralsygehus, seminarium og et vist teater- og musikliv.

Hvis du har hjerte for at bede sammen med os for denne by, står vi flere sammen!
Der findes en almindelig måde at bede på, som mangler præcision. Forestil dig et regiment soldater, som affyrer deres geværer i alle mulige retninger. Det er muligt, at enkelte skud tilfældigvis vil ramme noget, men langt de fleste skud vil ikke udgøre nogen trussel for fjendens hær.
C. H. Spurgeon